BW Offshore - Å lære av sine feil

Forhindre fremtidige ulykker

I de siste månedene har vi igjen jobbet sammen med SAYFR, denne gangen ledet av den dyktige Dr. Torkel Soma, for å lage et omfattende opplegg knyttet til å øke bevisstheten rundt alvorlige ulykker for BW Offshore, et anerkjent internasjonalt selskap innen flytende produksjonsløsninger i olje- og gassindustrien.

Prosjektet tillot en bred og dynamisk blanding av fortellerteknikker og tekniske tilnærminger, drevet av vår oppdragsgivers forståelse for potensialet i god visuell kommunikasjon.

Den endelige innholdspakken omfatter to omfattende 3D-animerte case filmer som undersøker tidligere alvorlige hendelser i detalj, sammen med en film som utforsker hva vi kan lære fra andre bransjer, herunder historien om Boeing 737 Max 8.

Supplerende elementer inkluderer 2D-animasjoner og filmede samtaler med Dr. Soma, som dekker emner som kognitive predisposisjoner og psykologien i situasjoner hvor det begås feil.

Pakken gir også speaker notes til fasilitatorene, og tilbyr dermed en komplett løsning som engasjerer både følelser og intellekt, med mål om å fremme refleksjon og gode diskusjoner.

Vi er veldig takknemlig for å få være en del av et så meningsfylt prosjekt – drevet av en ambisiøs og kravstor kunde, en delt tro på effekten av innholdet vi har produsert, og et mål som er like klart som det er ambisiøst; Å forhindre fremtidige alvorlige ulykker.

 

“Mount Visual’s creative skills have made the complex subject of major accident prevention accessible to everyone within our company. It was a pleasure working with the Mount Visual team, and I would not hesitate to work with them again on future projects.”

Mike McAreavey, Head of Operational Integrity, BW Offshore.

Fakta

Kunde
BW Offshore

Industri
Oil & Gas

Målgruppe
Alle ansatte

Leveranser
Filmproduksjon
3D Animasjon
2D Animasion
Rådgivning