Emerson - Interaktiv sanntidsvisualisering

Visualisere sanntidsdata for et Fortune 500-selskap.

For Emerson har vi utviklet et interaktivt visualiseringsverktøy for deres multifasemålere. En multifasemåler er et verktøy som ser utstrakt bruk i olje- og gassindustrien for å monitorere innholdet og «flow» i olje- og gassrør.

Roxar, eid av Emerson er kjent som leverandør av de mest pålitelige og teknisk avanserte multifasemålerne på markedet. Ved å benytte en rekke ulike sensorer vil multifasemåleren beskrive kombinasjonen av olje, gass og vann i røret opptil ti ganger i sekundet.

Siden det er umulig å fysisk se inn i røret, må disse beskrivelsene bli tolket av eksperter for å få en forståelse for hva slags flow som er i røret til enhver tid. For å gjøre denne tolkningen lettere for sine kunder ble vi kontaktet av Emerson med en utfordring; Å utvikle en applikasjon som gir en realistisk visualisering av det multifasemåleren ser.

Løsningen vi utviklet støtter både sanntidsdata samt å laste inn historiske data. Du kan også leke med parametrene selv og visualisere resultatet i sanntid. Applikasjonen ble levert både som en installasjonsfri webapplikasjon og som en windows programfil.

Emerson benytter verktøyet i opplæring, salg samt for å øke verdien i sine forhold til eksisterende kunder.

 

Fakta

Oppdragsgiver
Emerson Autmation Solutions

Næring
Olje & Gass

Målgruppe
Brønneiere og operatører, porteføljemanagere

Leveranser
Unity Applikasjon