K Line LNG Shipping UK - Nettside og filmproduksjon

Shippingselskapet som setter folkene først

Som en del av Kawasaki Kisen Kaisha, Ltd fra Tokyo, Japan er K Line LNG Shipping UK et LNG shipping selskap med hovedkvarter i London.

Selskapet har en flåte med 10 moderne LNG-skip og er en svært lovende aktør med solide kontrakter og et stort antall nasjonaliteter representert blant sine ansatte, på til sjøs og på land.

I Mount Visual har vi jobbet sammen med K Line LNG Shipping UK gjennom brorparten av 2017 og har vært så heldig at vi ble invitert til å seile med et av deres skip for å produsere film ombord.
Vi har også designet og utviklet deres nye nettside hvor vi benytter både film og foto som vi har gjort ombord.

Vi har alle hørt og lest om selskaper som sier at de setter «folkene først» og som har samhandling mellom ansatte som en av sine verdier. K Line LNG Shipping tar det noen steg videre.

Å oppleve noen som jobber så målrettet og så dedikert med forbedring for alle sine ansatte – fra messegutt til administrerende direktør – har vært en unik og givende opplevelse for oss.
Som kunde har K Line LNG Shipping UK vært tydelige med deres mål og ambisjoner for kommunikasjonstiltakene som er blitt iverksatt.

Vi er både takknemlige og inspirert etter å ha jobbet sammen og ser frem til å fortsette samarbeidet.

Den nye nettsiden til K-Line LNG Shipping UK besøker du her: Lenke.

K-Line web nettside alle enheter

Fakta

Oppdragsgiver
K Line LNG Shipping UK

Næring
LNG shipping

Målgruppe
Kunder
Ansatte

Leveranser
Selskapsfilm
HMS-film
Fotografi
Nettside